Vapaaehtoiselle

 

Lähde mukaan rakentamaan juhlavuoden kisoja!

Seinäjoen Seudun Urheilijat (SSU) hakee vapaaehtoisia Seinäjoella vuonna 2017 järjestettäviin Kalevan kisoihin. Tule mukaan kisamatkalle!

Vapaaehtoiset luovat Kalevan kisoille hymyilevän, reippaan ja ystävällisen tunnelman. Vapaaehtoisena pääset seuraamaan kisoja aitiopaikalta kentän tuntumasta ja työn merkeissä pääset samalla tutustumaan muihin samanhenkisiin ihmisiin. 

Vapaaehtoistyö perustuu omaan haluun olla mukana tekemässä Kalevan kisoista kesän parasta urheilutapahtumaa, joten siitä ei makseta palkkaa. Vapaaehtoiset ja toimitsijat saavat kisajärjestäjältä  toimitsijapaidan ja -kortin, jotka toimivat vapaaehtoisten kulkulupana kisoihin myös oman työvuoron ulkopuolella. Vapaaehtoistyöskentelystä saa pyydettäessä todistuksen.

Haemme osaavia tyyppejä mukaan suunnittelemaan ja rakentamaan tapahtumaa. Jos olet kiinnostunut aluesomistuksesta, tapahtuman rakentamisesta, viestinnästä ja some-maailmasta tai esimerkiksi kentän tekniikasta, niin nyt on hyvä aika täyttää hakemus.

Vapaaehtoistehtäviä Kalevan kisoissa

Kalevan kisojen rakentaminen alkaa jo ennen itse tapahtumaa. Työtehtäviä ja erilaista osaamista etsitään ja tarve osaan tehtävistä on jo kisaviikon alussa. 
Mikäli sopivaa toimenkuvaa ei löydy listasta, niin ota yhteyttä ja kerro mitä tulisit tekemään!

Ennen kisoja

- Rakennustiimissä
- Tekniikkapuolella
- Lipunmyynnissä
- Aluesomistustiimissä
- Viestinnässä
- Ohjaamassa liikennettä
- Järjestyksenvalvonnassa

Kentän sisäpuolella

- Tuomarina
- Toimitsijana
- Lähettinä
- Korinkantajana
- Mukana palkintojenjaossa

Kentän ympärillä

- Kahviossa ja ruokamyynnissä
- Ruokahuollossa
- Anniskelussa
- Ensiavussa
- Lipunmyynnissä
- Siivous- ja huoltotiimissä
- Ohjaamassa liikennettä
- Järjestyksenvalvonnassa
- Viestinnässä
- Kameran takana

Hakemuksen jätettyäsi

Talkoovastaava ottaa sinuun yhteyttä hyvissä ajoin ennen kisoja sähköpostitse. Talkoovastaavalle voi tässä yhteydessä esittää tarkemmat toiveet mm. työvuoroihin liittyen. Kisojen vapaaehtoiset saavat ennen Kalevan kisoja tietopaketin sähköpostiin, jossa kerrotaan kaikki kisaviikonloppuna vapaaehtoisena olemiseen liittyvä tärkeä tieto.

Tarjoamme eritasoista koulutusta tehtäviin. Tulevista koulutuksista tiedotetaan sähköpostitse.

 

Yhteystiedot ja kyselyt:

Marika Kallioväli
Vapaaehtoiskoordinaattori
041 368 6251 (puhelut arkisin klo 9-15)
toimisto (at) kalevankisat2017.fi