Vapaaehtoiselle

 

Vuoden 2017 Kalevan kisojen toimitsijakäsikirja

Toimitsijakäsikirjaan pääsee tutustumaan tästä:

Vaatetus

Tuomaristo- ja vapaaehtoiset pukeutuvat kisojen viralliseen vaatetukseen eli kisa-asuun, joka tulee olla päällä työtehtävissä sekä katsomossa. Kisa-asuun kuuluu pikeepaita, sadeviitta ja lippis. Näitä saa vain yhdet, joten pidä niistä hyvä huoli. Jokaisella tulee olla tummat housut/tumma hame. Sadeviitan alle voi tarvittaessa laittaa jotain pitkähihaista.

Huom! Toimitsija-asujen ennakkojako on SSU:n toimistolla pe 14.7. klo 9 - 15.
Toivottavaa on, että mahdollisimman moni itse tai hänen edustajansa pääsee hakemaan vaatteet jo ennakkoon, niin vältymme suurilta ruuhkilta kisakanslian toimitsijatilassa. Toimitsijatilassa jaetaan toimitsijamateriaali: kulkulupa ja kisa-asu niille, jotka eivät ole noutaneet näitä pe 14.7. SSU:n toimistolta

Kisakanslia ja toimitsijoiden kokoontumispaikka ovat avoinna seuraavasti:
to 20.7. klo 11 - 22
pe 21.7. klo 8 - 22
la 22.7.klo 7.30 - 22
su 23.7. klo 7 - 19

 

Kulku ja toimitsijakatsomo

Kulku kentälle sekä muihin tiloihin edellyttää kulkulupaa/toimitsijapassia, Kentällä saavat oleskella vain kilpailuvuorossa olevat urheilijat, toimitsijat sekä rajattu määrä valokuvaajia. Toimitsijat käyttävät pääsääntöisesti urheilija/toimitsijasisäänkäyntiä, joka sijaitsee pesäpallokentän pääkatsomon puoleisessa kulmassa.

Toimitsijat voivat seurata kisoja D-katsomoista.

 

Ruokailu

Toimitsijoille tarjotaan yksi lämmin ateria perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Torstaille jaetaan erikseen sovituille ryhmille ruokalippuja. Toimitsijaruokailu tarjotaan SQB-hallilla (os. Urheilupuisto 5) kentän välittömässä läheisyydessä. Toimitsijaruokailu on siellä kabinetissa. Ruokailuun tarvitaan henkilökohtainen ruokalippu, jonka lajin-/ryhmänjohtaja jakaa päivittäin ryhmäläisilleen. Lisäksi toimitsijat saavat hakea kisamakkaraa, kahvia ja vettä etukaarteen päällä sijaitsevasta grillipisteestä, joka on auki koko kisapäivän ajan. Makkaroita ja kahvia voi nauttia omantunnon mukaan.

Huom! Toimitsijapassilla ei saa kisa-alueen muista kioskeista/grilleistä tarjottavaa.

Toimitsijaruokailu on auki seuraavasti:
pe 21.7. klo 11 - 18
la 22.7. klo 11 - 18
su 23.7. klo 11 - 18

 

Pysäköinti

Tuomarit ja vapaaehtoiset pysäköivät autonsa Sedun (Koulukatu 41) tai Seinäjoen yhteiskoulun (Tuomikatu 6) pihaan.

Läheltä tulevien kannattaa suosia polkupyöriä ja kauempaa tulevien kimppakyytejä, koska pysäköintitilaa on rajoitetusti. Polkupyörille on kentän läheisyydessä kaksi pyöräparkkia, kisatorin pääportin edessä sekä pesäpallostadionin pääkatsomon sisäänkäynnin edessä.

Lähde mukaan rakentamaan juhlavuoden kisoja!

Seinäjoen Seudun Urheilijat (SSU) hakee vapaaehtoisia Seinäjoella vuonna 2017 järjestettäviin Kalevan kisoihin. Tule mukaan kisamatkalle!

Vapaaehtoiset luovat Kalevan kisoille hymyilevän, reippaan ja ystävällisen tunnelman. Vapaaehtoisena pääset seuraamaan kisoja aitiopaikalta kentän tuntumasta ja työn merkeissä pääset samalla tutustumaan muihin samanhenkisiin ihmisiin. 

Vapaaehtoistyö perustuu omaan haluun olla mukana tekemässä Kalevan kisoista kesän parasta urheilutapahtumaa, joten siitä ei makseta palkkaa. Vapaaehtoiset ja toimitsijat saavat kisajärjestäjältä  toimitsijapaidan ja -kortin, jotka toimivat vapaaehtoisten kulkulupana kisoihin myös oman työvuoron ulkopuolella. Vapaaehtoistyöskentelystä saa pyydettäessä todistuksen.

Haemme osaavia tyyppejä mukaan suunnittelemaan ja rakentamaan tapahtumaa. Jos olet kiinnostunut aluesomistuksesta, tapahtuman rakentamisesta, viestinnästä ja some-maailmasta tai esimerkiksi kentän tekniikasta, niin nyt on hyvä aika täyttää hakemus.

Vapaaehtoistehtäviä Kalevan kisoissa

Kalevan kisojen rakentaminen alkaa jo ennen itse tapahtumaa. Työtehtäviä ja erilaista osaamista etsitään ja tarve osaan tehtävistä on jo kisaviikon alussa. 
Mikäli sopivaa toimenkuvaa ei löydy listasta, niin ota yhteyttä ja kerro mitä tulisit tekemään!

Ennen kisoja

- Rakennustiimissä
- Tekniikkapuolella
- Lipunmyynnissä
- Aluesomistustiimissä
- Viestinnässä
- Ohjaamassa liikennettä
- Järjestyksenvalvonnassa

Kentän sisäpuolella

- Tuomarina
- Toimitsijana
- Lähettinä
- Korinkantajana
- Mukana palkintojenjaossa

Kentän ympärillä

- Kahviossa ja ruokamyynnissä
- Ruokahuollossa
- Anniskelussa
- Ensiavussa
- Lipunmyynnissä
- Siivous- ja huoltotiimissä
- Ohjaamassa liikennettä
- Järjestyksenvalvonnassa
- Viestinnässä
- Kameran takana

Hakemuksen jätettyäsi

Talkoovastaava ottaa sinuun yhteyttä hyvissä ajoin ennen kisoja sähköpostitse. Talkoovastaavalle voi tässä yhteydessä esittää tarkemmat toiveet mm. työvuoroihin liittyen. Kisojen vapaaehtoiset saavat ennen Kalevan kisoja tietopaketin sähköpostiin, jossa kerrotaan kaikki kisaviikonloppuna vapaaehtoisena olemiseen liittyvä tärkeä tieto.

Tarjoamme eritasoista koulutusta tehtäviin. Tulevista koulutuksista tiedotetaan sähköpostitse.

 

Yhteystiedot ja kyselyt:

Marika Kallioväli
Vapaaehtoiskoordinaattori
041 368 6251 (puhelut arkisin klo 9-15)
toimisto (at) kalevankisat2017.fi