Urheilijalle

 

Vuoden 2017 Kalevan kisat järjestetään  Seinäjoen keskusurheilukentän uudenkarkealla Mondo-pinnoitteella. Pikajuoksijoiden iloksi todettakkoon vielä, että kenttäremontin yhteydessä  olosuhteita on kunnostettu niin, että tuulen puhaltaessa etusuoralla vastaisen suuntaisesti voidaan alkuerät juosta takasuoralla.

Alustaviin aikatauluihin pääset tästä >>

Kilpailun johtaja Tapio Pesu vastaa kysymyksiinne kilpailuasioissa kilpailu (a) kalevankisat2017.fi

Majoitus

Majoitusasioissa pyydämme teitä olemaan suoraan yhteydessä alueen hotelleihin. Mainitsettehan varauksen yhteydessä Kalevan Kisat 2017.

Esimerkkihotelleja Seinäjoella  Sokos Hotel Lakeus, Sokos Hotel VaakunaSorsanpesäCumulus ja Alma

Valmentajakortit

Seura tai urheilija voi lunastaa erillisiä valmentajakortteja saman määrän kuin on ilmoitettuja urheilijoita. Valmentajakortin hinta on sama kuin urheilijan ilmoittautumisen hinta eli 15 €/kpl. 

Valmentajakortti maksetaan ennakkoon Danskebank-tilille FI54 8309 6710 0004 88. Viestiosioon kirjoitetaan "KK2017/valmennettavan nimi". Valmentajakortti on lunastettavissa kuittia vastaan kisakansliasta pesäpallokentän pääkatsomon ylätasanteelta.

Valmentajakortilla pääsee liikkumaan kisoissa koko tapahtuman ajan valmentajille tarkoitetuilla alueilla, kuten lämmittelykentällä ja valmentajien katsomopaikoilla. 

Ilmoittautuminen ja tulosrajat

Kesän 2017 Kalevan kisoihin ilmoittaudutaan kilpailukalenterin kautta. Ilmoittautuminen tulee tehdä 12.7. mennessä.

Tulosrajat Kalevan kisoihin.

Kisakanslia sijaitsee Keskuskentän itäpuolella, pesäpallostadionin katsomon yläosassa. Kisakanslian aukioloajat kisaviikolla ovat:
to klo 11-22, pe klo 8-22, la klo 7.30-22, su klo 7-19