Medialle

 

Median akkreditointi


Kisatapahtumaan ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen
tapio.nevalainen (a) sul.fi perjantaihin 30.6. mennessä.

 

Saapuminen kisoihin


Kisakanslia sijaitsee Seinäjoen Keskuskentän välittömässä läheisyydessä, Ilkka-areena pesäpallostadionin pääkatsomon ylätasanteella.

Kisakansliasta noudetaan mediakortit ja medialiivit. Medialle on varattu parkkitilaa pesäpallokentän parkkipaikalta (opasteet). Seinäjoen keskuskenttä os.
Urheilupuisto 8, 60100 Seinäjoki

Kisojen aikana


Mediakatsomo sijaitsee maalipäädyssä, se on katettu ja tarjolla on langaton internetyhteys. Mediakatsomo sijaitsee Mixed Zonen ja Yle:n haastattelupisteen välittömässä läheisyydessä.

Kilpailun päiväkohtainen
lajiohjelma löytyy osoitteesta www.kalevankisat2017.fi/lajiohjelma/

Ilmoittatuneiden lista löytyy täältä.

Median yhteyshenkilö kisojen aikana:
Tiedottaja Janina Jouppi
puh. 050 301 4882

 

Majoitus


Maijoituskapaseiteetti Seinäjoen keskustan hotelleissa alkaa olemaan täysi. Kisajärjestäjä on varannut muutamia hotellihuoneistoja.

Etelä-Pohjanmaan Matkailun kautta saatavilla vielä yksityismajoitusta kisojen ajaksi. Tiedustelut suoraan Etelä-Pohjanmaan Matkailusta puhelimitse (06) 420 9090.

 

Muuta koettavaa


Seinäjoen Kalevan kisojen juhlaseminaari 20.7.2017 klo 9.45–15.00 Hotelli-Ravintola Almassa. Juhlaseminaari perustuu pääosin Seppo Martiskaisen kesäkuussa 2017 julkaistavaan teokseen Yleisurheilu Suomen historiassa.

Urheilumuseo renkailla – rekka kisatorilla koko kisaviikonlopun ajan.

Olette myös lämpimästi tervetulleita perinteiseen kisakaupungin isännöimään iltajuhlaan lauantaina 22.7 klo 21.00 alkaen.


.