Hyppy menneisyyteen – Verkkouutiset vuodelta 1999

Hyppy menneisyyteen

 

 

Verkkouutiset vuodelta 1999

 

Kisojen parhaat verkosta – verkkouutiset vuodelta 1999!

Seinäjoen Kalevan kisoissa oltiin digiajan hermoilla jo vuonna 1999. Kisojen parhaita paloja ja mehevimpiä uutisia pääsi lukemaan Kalevan kisojen verkkoliitteen pikku-uutisista suoraan omalta (tai kirjaston) tietokoneelta.

Uutisia varten kisoihin koottiin oma vikkelä reportteritiimi ja uutiskatsaukset julkaistiin melkein reaaliajassa, sillä verkkoliite oli sähköisessä muodossa kisojen omilla nettisivuilla. Tulevien kisojen toimistotiimi ei valitettavasti löytänyt kyseisiä sivuja netin uumenista, mutta kisalehden uutinen lupaili paljon mielenkiintoista luettavaa internetkansan ja urheilunystävien riemuksi.

Myös tulevilla Kalevan kisoilla on ajan hengen mukaan omat verkkosivut. Sivut päivittyivät lopulliseen muotoonsa joulukuun alussa ja ne toimivat kisojen kotipesänä digitaalisen maailman puolella. Sivustolle kerätään ja koostetaan vuoden -99 tapaan ”kaikki se, mikä kisoista on syytä tietää”. Kisatunnelmaan pääsee virittäytymään uusien sivujen lisäksi myös sosiaalisen median puolella Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

#kalevankisat2017

 

 


 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Name *