Sofia Pölkky: Odotukset & tavoitteet

Tällä kertaa aiheenani on tavoitteet ja odotukset tulevalle kesälle. Olen treenannut ahkerasti koko pitkän talven, joten tottakai toivon tavoitteideni täyttyvän. Kauden alussa asetetut tavoitteet eivät ole mahdottomia ja ne ovat ehdottomasti saavutettavissa. Tahtoa niiden täyttämiseen löytyy kyllä roppa kaupalla.

Tähän mennessä olen kisannut muutamat kisat, joissa on mennyt ihan hyvin. Uusia ennätyksiä ei ole vielä syntynyt, mutta niitä odotan innolla. Kesällä suunnitelmissa on kisata mahdollisimman paljon molemmilla keihäillä. Ikäisenihän heittävät vielä 500gr keihäällä, kun esimerkiksi kesän Kalevan kisoissa heitetään tietysti naisten 600gr keihästä.  Treenejä ja leirejäkin kesään mahtuu sopivasti, lepoa ja muuta elämää unohtamatta.

Sofia Pölkky

Jännittävää huomata että kesän tärkeimpiin kisoihinkaan ei ole enää montaa päivää aikaa. Luontoäiti tosin näyttää olevan hiukan eri mieltä kesäsäistä, mutta luulen että siihen on jokainen urheilija jo tottunut. Toivotaan, että tänä kesänä säät suosisivat meitä urheilijoita koko kesän ja tietysti teitä, jotka tulette Seinäjoelle Kalevan kisoja seuraamaan!

Ihanaa kesää kaikille!

Seuraa Sofiaa Instagramissa:
@sofiaidamaria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Name *