Sofia Pölkky: Ajatuksia urheilusta

Oon aina tykänny urheilla ja liikkua. Pienestä pitäen oon harrastanu vähä kaikenlaista esim. taitoluistelua,hiihtoa ja pesäpalloa. Tosi pitkään treenasin yleisurheilussa myös kaikkia lajeja ja kilpailin niissä enemmän kun mun nykyisessä päälajissa keihäänheitossa.

Usein multa kysytäänkin, että miten päädyin just keihääseen kaikkien yleisurheilulajien joukosta, tai yleensäkin ottaen kaikkien urheilulajeista. Mielestäni päädyin siihen sen takia, että aloin pärjätä siinä ihan hyvin, joten siitä tuli kiinnostavaa ja kiehtovaa. Lisäksi halusin kehittyä siinä lisää. Nykyäänkin ajattelen urheilusta samalla tavalla. Tavoitteellisessa urheilussa pitää olla motivoitunu ja pitää haluta kehittyä.

Oon aina aatellu mun tulevaisuutta usein urheilun kautta. Tiesin jo ala-aste ikäsenä että haluan yläasteella liikuntaluokalle, tiesin myös että haluan Kuortaneen urheilulukioon opiskelemaan. Haluan ajatella mun nytkin tulevaa tulevaisuutta urheilun näkökulmasta. Haluun pärjätä mahdollisimman hyvin urheilussa.

Seuraa Sofiaa Instagramissa:
@sofiaidamaria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Name *