Niklas Loukola: Odotukset & tavoitteet

Jokaiselle urheilijalle sana ”tavoite” on varmasti tuttu käsite. Kun on jotain, mitä tavoitella, sen eteen joutuu tekemään töitä saavuttaakseen kyseisen tavoitteen. Tavoite voi olla esimerkiksi jokin tietty tulos tai sijoitus kauden pääkilpailuissa. Tavoitteen saavutettuaan huomaa, että on voittanut itsensä ja omat tavoitteet. Tuloksesta saa ja täytyy olla hetken aikaa tyytyväinen, mutta sekin täytyy muistaa, että kehitys loppuu tyytyväisyyteen. Omalla kohdalla on tavoitteena saada kauden paras tulos ja mieluusti ennätys Kalevan Kisoissa, ja katsoa mihin asti se riittää. Erinomaisella onnistumisella tulos ja sijoitus saattaakin olla korkealla.

Talven harjoituskausi sujui erittäin hyvin vuodenvaihteen jälkeen. Kehitystä tapahtui monella osa-alueella jopa odotettuakin paremmin. Näin ollen odotukset olivatkin melko kovat heti kilpailukauden alkuun. Kolme kilpailua onkin jo takana alkukaudelle. Tulokset niissä ovat olleet melko kehnoja, mutta joka kilpailussa on menty kumminkin eteenpäin, mikä on positiivista. Tekniikkaongelmat ovat hieman aiheuttaneet päänvaivaa alkukesästä, mutta pikkuhiljaa tekniikka on menossa parempaan päin. Ehkä myös kroppakin on vielä hieman ”jäässä” talven harjoittelusta. Vielä kun tekniikkaa saadaan kuntoon niin paljon parempaa on luvassa, toivottavasti viimeistään Kalevan kisoissa kotiyleisön edessä ennätystä saataisiin vietyä eteenpäin ja katsoa mihin se riittää. Kovin kauaa ei enää kisoihin ole, mutta riittävästi, että viimeisetkin ”jäät” sulaa talven jäljiltä miehestä pois.

Otsikon ensimmäisestä sanasta ”odotukset” omien henkilökohtaisten odotuksien lisäksi tulee mieleen odotukset Seinäjoen Kalevan Kisoista, jotka ovat olleet mielessä jo pitkän tovin. Pelkästään jo se, että kotikaupunkiin on saatu isot kisat järjestettäväksi on erittäin hieno asia, mutta vielä kirsikkana kakun päällä se, että noissa kisoissa pääsee itse tanssahtelemaan kuularingissä ja jahtaamaan menestystä. Katsomot täyteen ja tehdään tästä yhdessä unohtumaton urheilujuhla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Name *