Kerko Group mukana rakentamassa Seinäjoen Kalevan kisoja

Kerko Group on valittu kalustamaan Seinäjoen Stadionin Kalevan kisojen suorituspaikat. Kerko tunnetaan luotettavana ja laadukkaana toimittajana ja kumppanina kunnille ja kaupungeille.

Kerko on kehittänyt kalusteet ja välineet ammattitaidolla, suurimmalla osalla kalusteita on IAAF:n sertifikaatti. Seinäjoella urheillaan turvallisilla ja uuden aikaisilla kalusteilla. Esimerkiksi alastulopehmusteet ovat saaneet uuden pehmusterakenteen, pintapatja on entistä vahvempi ja pehmeämpi. Moukarihäkki on uusiutunut merkittävästi, tarjoten kilpailijoille mahdollisuuden heittää IAAF-sertifioidusta virallisesta heittohäkistä ja näin peilata heittopaikkaa arvokisoissa (EM, MM, Olympialaiset) käytettävään saman tyyppiseen heittohäkkiin.

Kalevan kisat ovat kesän kohokohta yleisurheilussa, kentän ja kalusteiden on täytettävä 100-prosenttisesti järjestäjien, kilpailijoiden kuin myös katsovan yleisönkin tarpeet. Me Kerkossa uskomme näin tapahtuvan. Toivotamme hienoja kamppailuja upealla Seinäjoen Stadionilla!

Kerko Group on osa Unisport-Saltex Oy:tä. Unisport-Saltex on urheilu- ja liikuntapaikkojen kokonaiskalustaja ja markkinajohtaja Pohjoismaissa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua sisä- ja ulkoliikuntapaikkojen suunnittelusta avaimet käteen -toimituksiin ja välineisiin sekä huolto- ja ylläpitopalveluihin. Vahvuuksiamme ovat jatkuva tuotekehitys, oma tuotanto, kokonaistoimitukset ja kattava tuotevalikoima.

 

 

 

 

 

 


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Name *