Heidi Erkinheimo: Odotukset & tavoitteet

Tämän kesän odotukseni ja tavoitteeni ovat hieman aiemmista kesistä poikkeavia. Aiempina vuosina olen asettanut aina kilpailukaudelle tiettyjä tulostavoitteita ja yleensä myös kilpailutavoitteita, mihin kisoihin haluan päästä ja miten pärjätä ja niin edelleen. Tänä vuonna tilanne on vähän toinen. Nyt kun kirjoitan tätä tekstiä, on kulunut aika tarkalleen vuosi ja 11 kuukautta siitä kun viimeksi puin kilpailuasun ylle ja kiinnitin numerolapun rintaan. Sitä on jo vähän ikävä.

Siksipä mun odotukset ja tavoitteet tälle kesää poikkeaa vähän aiemmista. Odotan nimittäin sitä, kun pääsen kävelemään kisapaikalle tietäen että kohta mä saan ihan oikeasti tehdä sitä mistä tykkään ja minkä eteen oon päivittäin tehnyt töitä. Odotan sitä, kun asetan jalan askelmerkille ja katson rimaa päättäen, että tosta on nyt mentävä yli. Odotan niitä paineita ja sitä adrenaliinia, joita tuo päätös tuottaa. Odotan sitä tunnetta kun tiedän, että pääsen tuon riman yli ja odotan sitä hetkeä, kun lähden liikkeelle ja kaikki on just sillä hetkellä niistä parista sekunnista kiinni. Tavoittelen sitä, että nousen patjalta ja rima on edelleen paikoillaan. Tavoittelen sitä, että tuo rima on silloin mahdollisimman korkealla ja tavoittelen myös sitä, että saan olla ylpeä itsestäni ja todeta, että kulunut kaks vuotta on ollut kaiken sen arvoista.

Ja kuitenkaan, loppujenloppujenlopuksi, en voi sanoa että olisin tyytyväinen vain tuohon. Vaikka en halua asettaa kovin tarkkoja tavoitteita, sillä kuluneen parin vuoden aikana olen tehnyt tekniikkaharjoituksia todennäköisesti sormilla laskettavan määrän, (ehkä muutaman sormen joutuu lainaamaan kaverilta), niin tietyn tulostason haluan kuitenkin saavuttaa ja erityisesti omalla kotikentällä päästä menestymään.

Seuraa Heidiä Instagramissa:
@heidierkki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Name *