Heidi Erkinheimo: Ajatuksia urheilusta

Urheilu on aina ollut minulle hyvin iso osa elämää ja olen aina nauttinut siitä. Pienestä asti olen käynyt niin urheiluseurojen harjoituksissa kuin leikkinyt ja pelaillut vapaa-ajallani kavereiden ja sisarusten kanssa. Tämän kaiken pohjalta urheilusta onkin muodostunut minulle elämäntapa ja jos urheilu jää syystä tai toisesta pois pidemmäksi aikaa, tuntuukin, että jotain puuttuu.

Olen nyt puolitoista vuotta kärsinyt loukkaantumisesta, ja tehnyt sen vuoksi enemmän tai vähemmän korvaavaa ja kuntouttavaa harjoittelua. Minulta on tänä aikana kyselty, miten olen jaksanut treenata koko tämän ajan, kun en välillä ole saanut tehdä edes puolta siitä mitä normaali harjoitteluni sisältää ja pelkkää kävelyä ja hölkkäämistä on täytynyt palautella mieleen. En myöskään ole päässyt kilpakentille pitkään aikaan, vaikka harjoittelen nimenomaan paljolti kilpailuja varten. Mutta ehkä se ei sitten ole se ainoa syy miksi harjoittelen. Vaan harjoittelen myös siksi, että pidän siitä paljon ja urheilu kuuluu osaksi elämääni.

Pidän erittäin paljon siitä, kun pystyn harjoituksissa testaamaan omia rajojani ja kilpailuissa tähtäämään parhaaseeni. Mutta tämän lisäksi pidän pelkästään jo siitä, kun leikkimielisesti pelataan sulkapalloa tai heitellään frisbeegolfia (tosin näissäkin voitonhalu karkaa välillä käsistä). Pidän siis lähinnä siitä, että pääsen liikkumaan ja urheilemaan, välillä enemmän tosissaan, välillä taas vähän vähemmän.

Seuraa Heidiä Instagramissa:

@heidierkki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Name *