Eetu Kangas: Odotukset & tavoitteet

Olen tiennyt jo kauan tämän kesän päätavoitteeni ja se on Seinäjoen Kalevan kisat, ainutlaatuiset kotikisat. Heinäkuun 22.-23.7 aion tehdä elämäni parhaan ottelusarjan ja taistella ensimmäisestä aikuisten SM-mitalista.

Kuluva kesä on monessa mielessä ensimmäisten kertojen kesä. Aloitin kisakauteni toden teolla edustamalla ensimmäistä kertaa Suomea Suomi-Ruotsi-Viro -maaottelussa. Siellä sarjani oli rikkonainen, josta huolimatta jäin vain 100 pistettä viime kesän ennätyksestä. Kiekko ja seiväshyppy epäonnistuivat sateisena toisena päivänä melkoisesti, jolloin jäin ennätystahdista. Paljon oli sarjassa kuitenkin onnistumisiakin, ja viikonloppu antoi hyvän luoton kauden jatkamiselle. Kisasin viime viikonloppuna myös ensimmäistä kertaa eliittikisoissa, jossa debyyttini aitajuoksussa ei ollut hääppöinen, mutta kokemuksena hieno.

Kuva: Trackpic (Olavi Kaljunen)
Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna vuorostaan on ensimmäistä kertaa tiedossa ulkomaan kisa, kun edustan Suomea moniottelujen Euroopan joukkuemestaruuskisoissa Espanjan Monzonissa. Ulkomaan kisan jälkeen vuorossa on toivottavasti ensimmäistä kertaa SM-viestit, joka on hieno yleisurheilutapahtuma. Ennen kaikkea kuitenkin ensimmäisten kertojen kesän unohtumattomimmat hetket uskon tapahtuvan Seinäjoen Kalevan kisoissa. Kotikisat voivat olla ensimmäiset ja samalla viimeiset, joten tilaisuutta voi pitää erittäin ainutlaatuisena. Onnistuessani kesä saattaa kruunautua ensimmäiseen aikuisten SM-mitaliin. Tulkaahan kisoihin paikalle kannustamaan!
Seuraa Eetua Instagramissa:
@etskie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Name *